Interieurbeplanting

Rent-a-Plant zorgt voor een mooie, aangename, groene inrichting van uw interieur.

Interieurbeplanting

Planten maken een interieur aangenamer om in te werken of vertoeven. Met onze beplantingsdienst staan wij garant voor een mooie, aantrekkelijke inrichting van uw interieur. Daarnaast kunnen u wij tevens een bloemenservice aanbieden.

Onze Werkwijze

Indien u interesse heeft om uw interieur op te fleuren met planten, dan komen wij eerst bij u ter plaatse om samen uw wensen te bespreken inzake interieurbeplanting. Na deze consultatie maken wij een voorstel op. Na installatie staan we tevens in voor het omnium onderhoud (eenmaal per maand, inclusief vervanging van planten).

  • 1. Bespreking
  • 2. Voorstel
  • 3. Installatie & Onderhoud

Wenst u meer informatie? Contacteer ons en we bekijken samen wat wij voor u kunnen betekenen!

Onze Dienstverlening

Onze dienstverlening met betrekking tot interieurbeplanting omvat onder meer onder onderstaande services.

Frequently Asked Questions

Nadat u met ons contact heeft opgenomen voor de beplanting van uw interieur, komen wij bij u ter plaatse voor een gesprek om uw wensen correct in te schatten. Nadien doen wij u een voorstel voor de beplanting. Na goedkeuring en installatie staan wij tevens in voor het omnium onderhoud (één keer per maand, inclusief vervanging van planten).
Na installatie van de beplanting zorgen wij elke maand voor een volledig omnium onderhoud. Dit omvat tevens de vervanging van planten.
In elke fase van het proces (van bespreking tot de installatie en het onderhoud) nemen wij de nodige tijd om een uitstekend resultaat te garanderen. Hierbij werken wij steeds snel maar vooral correct en efficiënt zodat u 100% tevreden bent over ons werk!
Naast beplanting kunnen wij u - indien gewenst - ook een bloemenservice bieden. Voor andere diensten, zoals plantenverhuur, tuinonderhoud of tuinaanleg, kan u ook bij ons terecht. Meer informatie vindt u op de desbetreffende pagina's.
x

Contacteer ons