Plantenverhuur voor evenementen of feesten

Heeft u een evenement of expo en zoekt u planten voor een korte periode? Dan bent u bij Rent-a-Plant aan het juiste adres!

Plantenverhuur voor evenementen en feesten

Heeft u een evenement of expo en zoekt u planten voor een korte periode? Van losse planten over bloemstukken tot tijdelijke tuinen: wij helpen u!

Onze Werkwijze

Wij komen bij u ter plaatse om samen te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Na deze bespreking bezorgen wij u voorstel op maat. Indien we tot een overeenkomst zijn gekomen, zorgen wij voor de volledige installatie.

  • 1. Bespreking
  • 2. Voorstel
  • 3. Installatie

Wenst u meer informatie? Contacteer ons en we bekijken samen wat wij voor u kunnen betekenen!

Onze Dienstverlening

Onze dienstverlening met betrekking tot het verhuur van planten voor evenementen en feesten omvat onder meer volledige zaken:

Frequently Asked Questions

Nadat u met ons contact heeft opgenomen voor het verhuur van planten, komen wij bij u ter plaatse voor een gesprek om uw wensen correct in te schatten. Nadien bezorgen wij u een voorstel. Na goedkeuring van het voorstel staan wij volledig in voor de installatie en opvolging.
Na afloop van uw evenement zorgen wij voor de correcte en vlotte afhandeling van de gehuurde planten.
In elke fase van het proces (van bespreking, installatie tot de verwijdering van de gehuurde planten) nemen wij de nodige tijd om een uitstekend resultaat te garanderen. Hierbij werken wij steeds snel maar vooral correct en efficiënt zodat u 100% tevreden bent over ons werk!
Naast de verhuur van planten kunnen wij u - indien gewenst - ook een bloemenservice bieden. Voor andere diensten, zoals interieurbeplanting, tuinonderhoud of tuinaanleg, kan u ook bij ons terecht. Meer informatie vindt u op de desbetreffende pagina's.
x

Contacteer ons