Tuinaanleg & projecten

Wil u een tuin renoveren of een nieuwe tuin aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Tuinaanleg en projecten

Wil u een tuin renoveren of een nieuwe tuin aanleggen? Rent-a-Plant is uw ideale partner!

Onze Werkwijze

Indien u interesse heeft om uw tuin te renoveren of een nieuwe tuin aan te leggen, dan komen wij eerst bij u ter plaatse om samen uw wensen te bespreken. Na deze consultatie bezorgen wij een voorstel op maat. Na de uitvoering van de aanleg zorgen wij tevens voor de nodige opvolging zodat uw tuin volledig aan uw verwachtingen voldoet!

  • 1. Bespreking
  • 2. Ontwerpvoorstel
  • 3. Uitvoering & Opvolging

Heeft u nog vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Contacteer ons en we bekijken samen wat wij voor u kunnen betekenen!

Onze Dienstverlening

Bij de aanleg of renovatie van uw bedrijfs- of particuliere tuin garanderen we u onder meer volgende zaken:

Frequently Asked Questions

Nadat u met ons contact heeft opgenomen voor de aanleg of renovatie van uw tuin, komen wij bij u ter plaatse voor een gesprek om uw wensen correct in te schatten. Nadien bezorgen wij u een voorstel op maat voor de aanleg of renovatie. Na goedkeuring zorgen wij voor een correcte uitvoering van de aanleg van uw tuin en volgen we alles nauw op zodat uw tuin volledig aan uw verwachtingen voldoet!
Na uitvoering van de aanleg of renovatie van uw tuin volgen wij de afwerking correct op zodat uw tuin uiteindelijk volledig aan uw verwachtingen voldoet. Indien u dat wenst, kunnen wij ook instaan voor het onderhoud van uw tuin.
In elke fase van het proces (van de eerste bespreking tot de uitvoering van de aanleg van uw tuin) nemen wij steeds de nodige tijd om een uitstekend resultaat te garanderen. De uiteindelijke duurtijd van de aanleg hangt uiteraard af van de vereisten en uw wensen. Hierbij werken wij steeds snel maar vooral correct en efficiënt zodat u 100% tevreden bent over ons werk!
Naast de aanleg of renovatie van uw tuin kunnen instaan voor het regelmatig onderhoud ervan. Voor deze of andere diensten, zoals interieurbeplanting of plantenverhuur, kan u dus ook bij ons terecht. Meer informatie vindt u op de desbetreffende pagina's.
x

Contacteer ons