Tuinonderhoud

Wij staan in voor het onderhoud van uw tuin!

Tuinonderhoud

Een mooie, aantrekkelijke tuin vraagt een regelmatig en goed onderhoud. Zowel voor uw bedrijfstuin of uw particuliere tuin staat Rent-a-Plant garant voor een mooi onderhouden tuin!

Afhankelijk van uw voorkeur/behoefte zorgen wij voor een regelmatig (wekelijks, tweewekelijks…) onderhoud van uw bedrijfstuin of particuliere tuin. Ook alle snoeiwerken voor planten of tuinen doen wij in eigen beheer!

Onze Werkwijze

Indien u interesse heeft in onze tuinonderhoudsdienst, dan komen wij eerst bij u ter plaatse om samen uw wensen te bespreken. Na deze consultatie bezorgen wij u een voorstel op maat. Na overeenkomst zorgen wij we steeds voor een correcte uitvoering van het onderhoud van uw tuin.

  • 1. Bespreking
  • 2. Voorstel
  • 3. Uitvoering onderhoud

Wenst u meer informatie? Contacteer ons en we bekijken samen wat wij voor u kunnen betekenen!

Onze Dienstverlening

Onze dienstverlening inzake tuinonderhoud omvat onder meer de volgende elementen:

Frequently Asked Questions

Nadat u met ons contact heeft opgenomen voor het onderhoud van uw tuin, komen wij bij u ter plaatse voor een gesprek om uw wensen correct in te schatten. Nadien bezorgen wij u een voorstel op maat. Na goedkeuring staan garant voor een stipt en goed onderhoud van uw bedrijfs- of particuliere tuin!
Afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor een spit en regelmatig onderhoud van uw tuin. Dat kan wekelijks, tweewekelijks of in onderling overleg gebeuren.
In elke fase van het proces (van bespreking tot onderhoud) nemen wij de nodige tijd om een uitstekend resultaat te garanderen. Hierbij werken wij steeds snel maar vooral correct en efficiënt zodat u 100% tevreden bent over ons werk!
Naast het onderhoud van uw tuin doen wij ook alle snoeiwerken in eigen beheer. Voor andere diensten, zoals interieurbeplanting, plantenverhuur of tuinaanleg, kan u ook bij ons terecht. Meer informatie vindt u op de desbetreffende pagina's.
x

Contacteer ons